Tijgergarnalen op een stokje!

Zondag 20 graden? Hoog tijd om de barbecue aan te steken!
Met dit gerecht kan je alvast goed van wal steken: Tijgergarnalen op een stokje.

Het leuke aan dit recept? Het is snel en eenvoudig te bereiden.

Tijgergarnalen op een stokje

Ingrediënten

  • Tijgerganalen
  • 2 à 3 teentjes look
  • 2 rode pepers zonder zaadlijsten
  • 2,5 cm verse gember
  • 2 stengels citroengras
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. We beginnen met het maken van de marinade. Meng alle droge ingrediënten in een vijzel om geleidelijk aan de olijfolie toe te voegen.

  2. Meng de marinade goed met de tijgergarnalen en dit geheel laten we minimum 3 uren trekken.

  3. Steek de tijgergarnalen op stokjes.

  4. Grill kort aan op de barbecue.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.