Links

Van Beekum Specerijen

Van Beekum Specerijen is een groothandel in kruiden, specerijen, kruidenmixen, sauzen en toebehoren. Wij produceren en leveren kruidenmixen sinds 1908. Sinds 2012 zijn al onze kruiden en specerijen ook online te verkrijgen. Of het nou gaat om kruidenmixen, losse kruiden en specerijen, marinades of sauzen. Bij Van Beekum Specerijen ben je aan het juiste adres. Bij Van Beekum Specerijen staan kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel.

Rookoven.com

Rookoven.com since 2005 is de specialist in het roken en barbecueën door jarenlange ervaring. We hebben keuze uit een ruime keuze kogel- en keramische barbecues, afrikaanse braais, rookovens & rookkasten, accessoires en toebehoren. De oppervlakte van de fysieke winkel is maar liefst 1600 m2. Gevestigd in Nunspeet op de Veluwe in een oude meelvoederfabriek uit 1953. Vanaf Veluwse bodem onderhouden site vol informatie, tips & tricks en video’s, door en voor rokers en barbecueërs.

Spatlap

Stoer, simpel, ambachtelijk. Dat zijn de lederen schorten van SPATLAP. Gemaakt om jou en je kleding te beschermen tegen de hitte van je BBQ, die spectaculaire vlam in de pan of alle vuil, vet- en oliespetters die je mooie outfit zo om zeep helpen. Zonde! Van grillmeester tot heuse keukenprinses, van ober tot chef kok, de SPATLAP beschermt ze allemaal. Maar ook de meubelmaker, klusjesman, bloemist of ieder ander met ambachtelijk beroep of groene vingers ziet er stijlvol en hip uit met een SPATLAP