Ga terug
Afdrukken

Ingrediƫnten

  • 600 ml Tzatziki
  • 1 Citroen Bio
  • 500 g Kippenboutfilet
  • 1/2 Komkommer
  • 3 Tomaten
  • 1 blokje Feta
  • Verse Dille
  • 6 Tortillawraps

Bereiding

  1. Meng 250ml met zeste van de citroen. Knijp vervolgens de citroen uit en meng ook het citroensap onder de tzatziki.

  2. Doe de kippenboutfilets in een ziplockbag en meng er de helft van de tzatziki-citroen-mengeling onder. Zet de rest van de tzatzikimarinade opzij en laat de kip 3 uren marineren in de ijskast.

  3. Maak een Grieks slaatje door de tomaat, komkommer, feta en dille te mengen.

  4. Grill de kip, bestrijk regelmatig met extra tzatzikimarinade.

  5. Verwarm de wraps en bestrijk ze met tzatziki. Snij de kip in reepjes.

  6. Beleg de wraps met de kippenreepjes en het Grieks slaatje. Enjoy!